CONTACT:    conta@euroconthr.ro     sau    +40 723 055 642
Eurocont and HR - Eurocont and HR si Eurocont Juridic – Contabilitate, resurse umane, servicii de infiintare si modificare societati

Eurocont and HR si Eurocont Juridic – Contabilitate, resurse umane, servicii de infiintare si modificare societati

Procesul de infiintare societate, de orice tip ar fi ea: SRL, S.A., ONG etc, este o adevarata bataie de cap, cu multe drumuri si multa birocratie, mai ales cand sunt mai multi asociati / actionari implicati. Nu se poate, ca proaspat antreprenor, sa nu te fi lovit de intrebari precum: ”Care este capitalul social minim, cand se deschide contul la banca, de ce acte am nevoie la Registrul Comertului, este nevoie de toti asociatii prezenti sau alegem un reprezentant?”

Evident, raspunsul cel mai simplu este sa alegi un reprezentant, pentru ca tot procesul de infiintare firma poate fi descurajator. Dar acest reprezentant nu poate fi oricine. Este nevoie de persoane cu exprerienta, care au acreditarea necesara in fata legii si care deja cunosc toate hatisurile birocratice, astfel incat in loc de nervi si timp pierdut, sa te alegi cu dosarul complet, actele corect intocmite si sfaturi pertinente si pretioase in timp util.

Cum precedezi in trei pasi simpli sa demarezi procesul de infiintare societate:

1. Intri pe pagina noastra cu servicii la ONRC si te informezi cu privire la serviciile noastre;
2. Descarci formularul de infiintare societate si completezi cele cateva date necesare pentru a demara procesul;
3. Ne contactezi, discutam toate detaliile procesului de infiintare a societatii dorite, apoi noi ne ocupam de toate actele.

Partea si mai buna e ca, dupa ce societatea este infiintata, beneficiezi si de oferte personalizate pentru contabilitate si resurse umane. Toate intr-un singur loc, pentru a putea beneficia de un pachet integrat de servicii, cu sfaturi personalizate pe activitatea pe care o prestezi.

Modificari societati

De-a lungul timpului, societatile, la fel ca oamenii, sufera modificari, fie prin alegerea proprietarilor sau a beneficiarilor, fie constranse de rigorile legislative, de schimbarile economice, dezvoltarea continua, evolutia pietelor de desfacere, extinderea sau restrangerea activitatii. Eurocont Juridic te poate consilia pentru ca orice modificare din societatea ta sa aiba loc legal, facil si sa conduca spre obiective mai mari de profitabilitate si stabilitate pe piata.

Iata lista serviciilor noatre:
● Schimbare administrator
● Lichidare societate
● Modificarea sediului social al firmei
● Infiintare/desfiintare punct de lucru
● Schimbarea sediului in acelasi judet/alt judet
● Schimbarea formei juridice
● Majorarea / Reducerea capitalului social
● Reducerea / Prelungirea perioadei de functionare
● Suspendarea/ reluarea activitatii
● Modificare denumire societate
● Obtinere Certificat Constatator
● Modificarea datelor de identificare
● Schimbarea codului CAEN principal
● Autorizare / renuntare coduri CAEN secundare
● Excluderea / retragerea asociatilor
● Extindere / completare obiect de activitate

Nu esti hotarat asupra alegerii unei forme juridice corecte a societatii, care sa maximizeze profitul sau administrarea societatii actuale intampina dificultati? Contacteaza-ne! Vom stabili o intalnire si iti vom oferi informatiile necesare pentru cea mai buna alegere, care sa aduca beneficii societatii tale!