CONTACT:    conta@euroconthr.ro     sau    +40 723 055 642

De ce SmartBill este o alegere foarte buna pentru orice firma si cum am ajuns la aceasta concluzie

In primul rand, pentru ca isi usureaza teribil de mult munca. In al doilea rand, pentru ca, din nou, iti usureaza munca, iti permite sa te concentrezi cu adevarat pe business-ul tau si iti aloca timpul necesar sa pui accentul pe dezvoltarea ariilor deosebit de importante: consultanta si raportari mai elaborate catre management.

Dar va explicam pe indelete putin mai jos.

Pe data de 5 mai a avut loc in incinta Hotelului Intercontinental un eveniment special destinat contabililor si firmelor de contabilitate, cu rolul de a imbunatati si eficientiza relatia dintre contabili si clientii acestora. Astfel, tema evenimentului s-a concentrat asupra “Viitorului contabilitatii in Romania”, abordand subiecte precum noutatile fiscale si contabile, aspecte privind securitatea si impactul tehnologiei asupra contabilitatii, dar si sfaturi despre cum sa cresti puternic un business de contabilitate.

Eurocont and HR a fost prezenta la evenimentul de promovare a softului de contabilitate SmartBill

Printre invitatii de marca s-au numarat Marcel Vulpoi, Radu Georgescu, Cristian Rapcencu, Robert Sova, Florin Dobre, Dan Manolescu, Liviu Arsene, Mihai Logofatu si multe alte nume grele in domeniu, care au sustinut SmartBill cu argumente, exemple si studii de caz, astfel ca prezentarea nu a fost numai informativa ci ne-a oferit totodata posibilitatea sa intelegem ca avem la indemana si putem folosi fara batai de cap un soft eficient, special creat sa ne faciliteze munca si care tine foarte bine pasul cu nevoile contemporane ale oricarei companii: promptitudinea si nevoia de timp care sa fie investit in acolo unde conteaza. SmartBill este cel mai utilizat program de facturare din Romania, care are rolul de a facilita emiterea de facturi, chitante, avize, proforme etc. si de a tine o mai buna evidenta a acestora. Practic, interfata programului este foarte prietenoasa cu utilizatorul, fiind usor de folosit si de catre persoanele novice in contabilitate, iar raportul calitate / pret este mai mult decat excelent, avand in vedere ca este structurat ca un adevarat ERP de top.

Licenta SmartBill este valabila pe termen nelimitat, fara taxe si costuri ulterioare pentru update-urile care vor aparea pentru versiunea achizitionata. De asemenea, beneficiati de suport tehnic, pentru care nu exista costuri obligatorii.

Consideram SmartBill ca fiind o alegere minunata atat pentru firmele de contabilitate, cat si pentru clientii lor, pentru motivele pe care le-am enumerat mai sus si de care ne-am convins prin propria experienta. Am implementat cu usurinta programul, ne bucuram de beneficiile aduse si sfatuim orice antreprenor sa il achizitioneze si utilizeze cu incredere.

De asemenea, dorim sa multumim ContaBill pentru oportunitatea de a asista la o prezentare atat de profesionala, la care am putut avea acces la informatii pretioase din domeniu si speram sa putem repeta experienta cat mai curand.

Mai multe detalii despre eveniment aveti aici, mai multe despre SmartBill aici.

Eurocont and HR a fost prezenta la evenimentul de promovare a softului de contabilitate SmartBill